PASTAS MEISTARKLASE

Sadarbībā ar Miele

Kopā ar šefpavāru Hermani Andres Kvoto Silva

Paceliet savas gatavošanas prasmes nākamajā meistarības līmeni, lai paši gatavotu garšīgus svaigas pastas ēdienus kā itāļu Maestro!

Pievienojieties mums ekskluzīvajā pastas meistarklasē, ko vadīs šefpavārs Herman Andres Kvoto Silva, kulinārijas virtuozs ar 35 gadu pieredzi profesionālajā virtuvē un pastas gatavošanā.

Dalības makas 50 EUR

21. februārī plkst. 18:00

*Vietu skaits ierobežots - 10 personas

Par meistarklasi

Mīklas gatavošana

Mīklas gatavošanas pamatprincipi un nianses. Parādīsim kā pagatavot nevainojamu pastas mīklu. No vislabāko sastāvdaļu izvēles līdz ideālas tekstūras sasniegšanai šefpavārs Hermans palīdzēs jums veikt visas darbības.

Pastas gatavošana

Jūs gaida praktiska daļa, veidojot un apgūstot trīs izsmalcinātu makaronu formu izgatavošanas paņēmienus. Šefpavārs Hermans atklās noslēpumus, nodrošinot, ka katrs darbs ir kulinārijas mākslas šedevrs.

Pastas degustācijas

Izbaudiet sava darba augļus, degustējot pastas ar trim jūsu izveidotajām formām un pielāgotām piedevām. Uzlabojot pieredzi ar rūpīgi sapārotiem vīniem, uzlabojot katras apburošās pastas ēdiena garšu un tekstūru.

Vēsture un jautājumi

Iegremdējieties bagātīgajā pastas vēsturē, jo šefpavārs Hermans dalās aizraujošās atziņās. Piedalieties dzīvīgā jautājumu un atbilžu sesijā, kurā uz jūsu degošajiem ar pastu saistītajiem jautājumiem atradīsiet atbildes no mūsu eksperta.

Dāvanas

Kā pateicības zīmi katrs dalībnieks saņems ekskluzīvas dāvanas — ar pastu saistītu svarīgāko produktu kolekciju, ko izvēlējies šefpavārs Hermans.

Pastas meistarklases detaļas:

  • Pastas meistarklases norises vieta ir Brīvības ielā 40, Rīgā (Miele salonā)
  • Meistarklases sākums 21. februārī pulkstens 18:00
  • Pastas meistarklasē ietilpst – praktiskās nodarbības, pastas mīklas gatavošanas apmācības, 3 dažādu pastas veidu gatavošana, 3 pastu degustācijas kopā ar piemeklēto vīnu vai bezalkoholisku dzērienu, serminārs ar jautāumiem un atbildēm, noslēguma atziņas, diplomu pasniegšana un dāvanas no restorāna
  • Par neierašanos uz meistarklasi, dalības maksa netiek atgriezta vai kompensēta jebkādā citā veidā.
  • Diētisko ierobežojumu, alerģiju vai jebkādu citu traucējumu gadījumos sazināties ar restorānu par risinājumiem – +371 20046166 vai rakstot uz info@lacasetta.lv
  • Paildus jautājumu gadījumā +371 20046166 vai rakstot uz info@lacasetta.lv